Μεθυσμένη Γυναίκα που Χτύπησε με το Αμάξι της 3 Εφήβους τους Έκανε και Μήνυση! Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ όμως Είναι πως ο Άντρας της Είναι…

Κάποιες μηνύσεις βγάζουν νόημα και άλλες είναι απλά κακές. Όταν η 42χρονη Sharlene Simon έπεσε πάνω σε 3 έφηβους που έκαναν ποδήλατο με το SUV της ένα βράδυ που έβρεχε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους.

Ο 17χρονος Brandon Majewski πέθανε κατά την σύγκρουση και ο 16χρονος Richard Esch έσπασε την λεκάνη του και κάνει μέχρι και τώρα θεραπεία α…

Κάποιες μηνύσεις βγάζουν νόημα και άλλες είναι απλά κακές. Όταν η 42χρονη Sharlene Simon έπεσε πάνω σε 3 έφηβους που έκαναν ποδήλατο με το SUV της ένα βράδυ που έβρεχε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους.

1

Ο 17χρονος Brandon Majewski πέθανε κατά την σύγκρουση και ο 16χρονος Richard Esch έσπασε την λεκάνη του και κάνει μέχρι και τώρα θεραπεία αποκατάστασης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

Ο τρίτος φίλος έπαθε μικροτραυματισμούς. Κανείς δεν είχε πιει αλκοόλ ή κάνει χρήση ναρκωτικών και κανείς δεν μπορούσε να κατηγορήσει κανέναν.

3

Αλλά τώρα η Simon μήνυσε τις οικογένειες των τριών αγοριών για το συναισθηματικό τραύμα που πέρασε, ισχυριζόμενη ότι τα αγόρια δεν πάτησαν φρένο και ήταν απρόσεκτα όταν συνέβη το ατύχημα.

4

Ο άντρας της, ο οποίος ήταν σε ένα αυτοκίνητο πίσω από το δικό της τότε και είναι αστυνομικός στην περιφερειακή αστυνομία του York, τους έκανε μήνυση. Η μήνυση ζητά να τους δώσουν 1,35 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

5

Η οικογένεια του Esch σοκαρίστηκε από τις πράξεις της γυναίκας, αφού οι ίδιοι δεν έχουν πλέον εισόδημα και περιποιούνται τον γιο τους με τα λίγα που έχουν. Η οικογένεια του Majewski από την άλλη υπέφερε πολύ από την απώλεια του και ο μεγαλύτερος του αδερφός πήρε υπερβολική δόση 6 μήνες πριν.

6

Οι Majewski έκαναν μήνυση κατά της Simon για τα έξοδα της κηδείας, την ψυχοθεραπεία και την απώλεια εισοδήματος. Δεν χρειαζόταν να το κάνουν, γιατί το κάλυπτε η ασφαλιστική τους, αλλά η μήνυση της Simon την έκοψε.

7

Αν η Simon δεν είχε κάνει μήνυση, η ασφαλιστική της πιθανόν να είχε πληρώσει και την δική της ψυχοθεραπεία. Ωστόσο, ο δικηγόρος της επιμένει ότι αν δεν είχε κάνει την μήνυση, θα τα έχανε όλα επειδή δεν θα πήγαινε στην δουλειά για να κάνει συνεδρίες ψυχοθεραπείας – παρ’όλο που η καναδέζικη νομοθεσία προβλέπει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χάνει κανείς το σπίτι του.

Credit: RelayHero

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις