Άρθρα

10400


Για εμάς στην ΕΛΠΑ η ασφάλειά σας είναι η δουλειά μας. Από το 1960 η ΕΛΠΑ βοηθά ώστε η οδήγηση να γίνεται ακόμα πιο ασφαλής για όλους μας. Σήμερα, περισσότερα από 50 χρόνια μετά, το όνομα ΕΛΠΑ εξακολουθεί να είναι συνυφασμένο με την οδική βοήθεια και ασφάλεια καθώς διαθέτει την πείρα και την αξιοπιστία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος οδηγός.

Για οδική βοήθεια καλέστε μας στο 10400. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου κι αν βρίσκεστε για να είστε πάντα σίγουροι σε κάθε μετακίνησή σας.
   
Είτε πρόκειται για οδική βοήθεια είτε για ασφαλιστική κάλυψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ΕΛΠΑ (σε συνεργασία με την εταιρεία BRIT Insurance Ltd) βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας. Παράλληλα,  η ΕΛΠΑ συνεργάζεται με μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, οι οποίες αναγνωρίζοντας την ποιότητα παροχής υπηρεσιών της εταιρίας, επεκτείνουν την κάλυψη οδικής βοήθειας και μετά την λήξη των διεθνών τους προγραμμάτων τα οποία κυμαίνονται από ένα έως επτά έτη.
   
Η ΕΛΠΑ εξυπηρετεί άμεσα περισσότερους από 250.000 φίλους οδηγούς κάθε χρόνο κάθε φορά που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο δρόμο χάρη στον στόλο ιδιόκτητων οχημάτων και τους έμπειρους οδηγούς - διπλωματούχους μηχανικούς και τους αξιόπιστους συνεργάτες της. Την ίδια στιγμή, πελάτες ασφαλιστικών εταιριών οι οποίοι ξεπερνούν τις 500.000 απολαμβάνουν πέραν της Οδικής Βοήθειας και Φροντίδα Ατυχήματος που προσφέρεται από την ΕΛΠΑ.
   
Οδική βοήθεια και όχι μόνο.... Η ΕΛΠΑ υποστηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα ράλι και ράλι-αντίκα, και κάθε είδους περιηγήσεις κι εκδρομές. Είναι πάντα δίπλα σας για πληροφορίες και συμβουλές για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, τα καρτ και τον οδηγό.

Οροι - Καλύψεις - Παροχές Οδικής και Ταξιδιωτικής Βοήθειας Περισσότερα